VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe plaats ik een bestelling?
Bestellen is heel makkelijk. Onze producten kun je via onze webshop eenvoudig bestellen. Aangezien onze producten op voorraad zijn kunnen ze vrijwel direct opgestuurd worden. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Is het mogelijk een bestelling aan te passen?
Jouw bestelling wordt na betaling direct door ons verwerkt. Mocht je een wijziging hebben voor je bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail naar info@urbanundergrounds.com. Wanneer je mailt, vergeet dan niet jouw ordernummer te vermelden.

BETAALWIJZE
In onze webshop kun je betalen met de volgende betaalmogelijkheden: 

iDeal
Met iDeal kun je gemakkelijk online via je eigen Nederlandse bank betalen. Wanneer je jouw bank hebt gekozen, wordt je doorgestuurd naar de veilige omgeving van je eigen bank. Omdat de betaling via iDeal direct wordt verwerkt kunnen wij je bestelling ook direct in behandeling nemen.

Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)
Betalen met je creditcard is makkelijk en zeer veilig middels de versleutelde SSL technologie. Al jouw gegevens worden in een beveiligde omgeving gehouden en je betaling wordt direct afgehandeld. Dit betekend dat wij je bestelling ook direct in behandeling kunnen nemen.

CONTACT

Hoe kan je ons bereiken?
Wanneer je vragen hebt over je bestelling, suggesties hebt of graag feedback wilt geven, laat dit ons weten via: info@urbanundergrounds.com en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

VERZENDING & BEZORGING

Wat zijn de verzendkosten? 
De verzendkosten bedragen €3,95 in totaal op de bestelling.

Wanneer kan ik mijn order verwachten?
Zodra wij de order binnen hebben gekregen gaan wij er direct mee aan de slag. Dit betekent dat je binnen 1-2 dagen de bestelling thuisbezorgd krijgt.

Verzendverpakking
Met veel zorg verpakken wij jouw bestelling om ervoor te zorgen dat jouw product heelhuids aankomt. Wanneer jouw product toch beschadigd aankomt vragen wij je even contact op te nemen met ons via info@urbanundergrounds.com.

RETOURNEREN

Herroepingsrecht
Bij een aankoop via onze webshop krijg je van ons 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de aankoop. Binnen deze tijd kun je zonder opgave van reden van de koop afzien. Je krijgt vervolgens alle kosten van de aankoop, mits het product onbeschadigd en goed is ontvangen, direct terug op je rekening. De kosten voor het retourzenden van het product komen voor jouw rekening.

Hoe kan ik een product retourneren?
Wil je jouw product retourneren? Ga dan als volgt te werk:

Meld via info@urbanundergrounds.com dat je een artikel wilt retourneren, met vermelding van de productnaam en jouw ordernummer. Je ontvangt van ons een retourbevestiging. Stuur het product onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling terug naar Urban Undergrounds, bij voorkeur via aangetekende post (zo heb je een bewijs van de retourzending). 
Voeg de originele factuur en onze retourbevestiging toe aan het pakketje.

Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening of op een andere wijze die je bij de herroeping hebt vermeld.

GARANTIE EN KLACHTEN

Wij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan ten tijde van de levering redelijkerwijs kunnen worden gesteld en waarvoor zij bij normaal gebruik zijn bestemd. Voor de geleverde producten geldt een garantie zoals deze door onze toeleveranciers wordt geboden.

Desondanks kan het gebeuren dat één van onze producten ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch schade oploopt of dat er per ongeluk een verkeerd product wordt geleverd. Check daarom bij ontvangst van je bestelling de juistheid en de staat van de geleverde producten. Doe dit meteen en als er iets niet is goed gegaan, neem dan tijdig (binnen de termijnen die hierna worden genoemd) contact met ons op op de onderstaande wijze. We wijzen er op dat er geen sprake van garantie is in de volgende gevallen:

- De melding van de klacht niet op tijd wordt gedaan.
- De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
- Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
- Wij kunnen bij een terechte klacht naar eigen keuze het product vervangen, herstellen of u de aankoopprijs inclusief de verzendkosten terugbetalen.

VEILIGHEID EN PRIVACY

Wanneer je persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op onze website, gebeurt dit via een beveiligde verbinding. Wij hebben onze systemen up-to-date beveiligd tegen inbraak, virussen en andere aanvallen. Urban Undergrounds respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw gegevens worden door ons gebruikt om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

Wat gebeurt er met jouw gegevens?
Als je een bestelling plaatst, hebben wij jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website verder optimaliseren.

Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kan je ons dat laten weten door een e-mail te sturen.

Gegevens over gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Urban Undergrounds verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Mogelijk wordt er gebruik gemaakt van cookies. De gegevens blijven echter volledig anoniem.

Met deze gegevens kan de identiteit van bezoekers niet worden vastgesteld. De gegevens worden ook niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens. Je kunt de toekomstige vergaring en opslag van gegevens te allen tijde weigeren.

Indien je nog vragen hebt over ons privacybeleid, dan kan je een e-mail sturen naar info@urbanundergrounds.com. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van ons privacybeleid nodig mocht zijn, dan vind je deze op deze pagina altijd de meest recente informatie.